07 Şubat 2012, Salı

Piyasalar
IMKB : 60.675  
Dolar : 1,7615  
Euro : 2,3015  
Altın : 648,95  

İstanbul

 

Ankara

 
BaşlatDurdur
Erzurum'da Ramazan tedbirleri

Erzurum'da Ramazan tedbirleri

06 Ağustos 2010 Cuma 10:01
Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde bir dizi tedbir aldıklarını açıkladı.
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşGoogle'da PaylaşYahoo'da Paylaş
Bu haberi paylaş
BUGÜN VE HERGÜN DOYA DOYA SPOROKUSporOku
 

Erzurum Emniyet Müdürlüğü vatandaşların huzurlu bir ramazan ayı geçirebilmesi için bir dizi tedbir aldı.

Ramazan ayının ilk günü itibariyle ekip ve devriye sayısında artış olacağını belirten Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, “Geçmiş dönemlerdeki tüm raporları gözden geçiriyorum. Sıkıntılı olan bölgelerde ekip sayımızı artırıyoruz. Vatandaşın huzurunu bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Hangi sokaklarda daha çok kavga olmuş, trafikte hangi kavşaklarda aksamalar meydana gelmiş hepsini tespit ediyorum. Ona göre sorunların yaşandığı yerlerde önlemlerimizi daha da çok artıracağız. Biz de Emniyet Müdürlüğü olarak sakin bir ramazan ayı geçmesini istiyoruz. Ancak istemediğimiz olaylarda olursa anında müdahale edip, halkın huzurunu bozmak isteyenlere bu fırsatı vermeyeceğiz" dedi.

Geçmiş yıllarda özellikle iftar vakitlerinde trafik sorunu yaşandığının da vurgu yapan Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, “Trafiğin yoğun olduğu kavşaklara çok büyük özen göstereceğiz. Trafiğin aksamaması için tüm ekiplerimiz görev alacak. Geçmiş yıllara baktığımızda trafikte önemli sorunlar yaşandığını görüyoruz. Bu sorunları en asgariye indirmek için önlemlerimizi alacağız.

Biz vatandaşlarımızın huzurlu bir Ramazan ayı geçirmeleri için gece gündüz çalışacağız. Vatandaşlardan ise polise yardımcı olmalarını bekliyoruz. Her türlü olumsuzluğu bizimle paylaşmalılar. Bizde anında olay yerine ekip çıkartarak, sorunları çözelim"
şeklinde konuştu.

Facebook'ta Paylaş
 
Bu elma her derde deva!
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
 
 
 
 
 
 
 
GeriYukarı
Yükleniyor...
× Facebook'ta -