08 Şubat 2012, Çarşamba

Piyasalar
IMKB : 60.546  
Dolar : 1,7545  
Euro : 2,3205  
Altın : 652,49  

İstanbul

 

Ankara

 

Ağrı
-2°

 
BaşlatDurdur
Erdoğan başlattı Kılıçdaroğlu'na yaradı!

Erdoğan başlattı Kılıçdaroğlu'na yaradı!

03 Eylül 2010 Cuma 11:36
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mersin mitinginde yaptığı konuşmanın yanı sıra dikkatleri çeken bir ayrıntı daha oldu.
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşGoogle'da PaylaşYahoo'da Paylaş
Bu haberi paylaş
BU ELMA HER DERDE DEVAElmaElma
 

İNTERNETHABER- CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mersin mitinginde yaptığı konuşmanın yanısıra dikkatleri çeken bir ayrıntı daha oldu. Bir işaret dili tercümanı, CHP liderinin anayasa değişikliğiyle ilgili yaptığı konuşmayı sağır ve dilsizler için çevirdi. Bu görüntüler, Başbakan Erdoğan'ın seçim mitinglerinde işaret dili tercümanıyla yaptığı konuşmaları hatırlattı.

Referanduma sayılı günler kala Kemal Kılıçdaroğlu, miting meydanlarında hükümete eleştirinin dozunu gittikçe artırırken, bir yandan da  gittiği yerlerde vatandaşa yakın ilgi gösteriyor. Kılıçdaroğlu'nun Mersin mitingine bir işaret dili tercümanıyla çıkması işitme engelli vatandaşların da unutulmadığını gösterdi. İşaret dili tercümanı halka yapılacak anayasa değişikliğini Kılıçdaroğlu'nun sözlerini çevirerek anlattı. Kılıçdaroğlu, referandumda oy kullanacak olan işitme engelli vatandaşlardan da bu şekilde "hayır" oyu istemiş oldu.

ERDOĞAN BAŞLATTI KILIÇDAROĞLU'NA YARADI

Mitinglerde işaret dili tercümanı kullanmayı ilk başlatan ise Başbakan Erdoğan'dı. AK Parti'nin seçim mitinglerinde vatandaşın karşısına işaret dili tercümanıyla çıkan Erdoğan'ın bu uygulaması  özellikle engelli vatandaşlardan büyük beğeni toplamıştı.

Kılıçdaroğlu'nun Mersin mitinginde yeniden gündeme getirdiği bu uygulamanın referandum sürecinde Başbakan tarafından neden kullanılmadığı ise merak konusu oldu.

Facebook'ta Paylaş
 
Bu elma her derde deva!
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (18) adet yorum eklenmiştir.
beşir albayrak
03 Eylül 2010 Cuma 15:02
Gandi çirkin söz söylemez, iftira etmez, senin gibi demokratik olmaktan da kaçmaz, biraz olsa Gandiye benzesen bari...Var gücünle karanlık derin devlet çetelerini Ergenekonu koruyorsun. Öcalan'ın desteğini arıyorsun, referandum için milletmize ***** gibi baskı yapıyorsun
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
mustafa-ant
03 Eylül 2010 Cuma 12:42
hükümeti suçlayarak iktidara gel, sonra 2 sene enkaz edebiyatı yap, 3,5 seneyi zorla çıkar erken seçimle yeni yiyicilere yerini devret.
bu siyaset 1990 larda kaldı artık. senin kalbinde iyi niyet varsa sussanda halk bunu bilir. yoksa bas bas bağırsanda faydası yok...
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
Atmaca Yurtsever
03 Eylül 2010 Cuma 11:22
Ben Erdoğana evet diyorum. Ben ona inanıyorum ve Türkiyeyi feraha kavuşturacağına inanıyorum, ayrıca ana yasa değişikliği için de evet diyeceğim, çüntü artık Türkiye şehit versin istemiyorum. daha ne kadar şehit vereceğiz, daha ne kadar terörün vahşetine katlanacağız???
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
Tüm Yorumlar
GeriYukarı
Yükleniyor...
× Facebook'ta -