22 Şubat 2012, Çarşamba

Piyasalar
IMKB : 60.856  
Dolar : 1,7575  
Euro : 2,3265  
Altın : 660,80  

İstanbul
10°

 

Ankara

 

Çorum

 
BaşlatDurdur
Ekranda utandıran rakı ve şeriat atışması

Ekranda utandıran rakı ve şeriat atışması

26 Ağustos 2010 Perşembe 09:58
Şair Ataol Behramoğlu AK Parti'nin dinci olduğunu söyleyince stüdyoda 'Yeni Rakı' polemiği başladı...
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşGoogle'da PaylaşYahoo'da Paylaş
Bu haberi paylaş
GÜNÜN EN ÇOK OKUNAN YAZARLARIGazeteoku
 

GAZETECİLER.COM- CNN Türk ekranlarında yayınlanan 5N 1K referandum tartışmalarına devam ediyor. Cüneyt Özdemir'in hazırlayıp sunduğu programda  yazar Muhsin Kızılkaya, şair Ataol Behramoğlu ve yazar Alev Alatlı katıldı. Tarafların şiddetli bir 'EVET-HAYIR' tartışmasına tutuştuğu programda ilginç polemikler yaşandı.

Anayasa referandumunda AK Parti'nin tavrını eleştiren Ataol Behramoğlu hükümeti şeriatçı olarak niteleyince stüdyoda ilginç bir tartışma yaşandı. Behramoğlu, AK Parti'nin laiklik konusundaki tavırlarından duyduğu endişeleri dile getirince söz alan Muhsin Kızılkaya çarpıcı bazı örneklerle AK Parti'nin bu yönlü bir tavrı olmadığını iddia etti. Kızılkaya'nın örnekleri stüdyoda gülüşmelere neden oldu:

BU İKTİDARDA RAKININ ON TANE ÇEŞİDİ ÇIKTI

"Türkiye şeriattan laikliğe geçmiş bir ülke bir daha şeriata geri dönmesi mümkün değil. Bu adamlar 8 yıldır iktidarda sonuçta. Ne değişti ki laiklik konusunda? Hatta AKP iktidarında rakı tadına kavuştu. AKP geldikten sonra rakının on tane çeşidi çıktı. Eskiden CHP döneminde sadece Yeni Rakı vardı. Şimdi çeşit çeşit rakı var. Meyhaneler ve camiler eşit şekilde doluyor. Bu nasıl şeriattır. Bu bir korku boşverin. "

Facebook'ta Paylaş
 
Bu elma her derde deva!
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (21) adet yorum eklenmiştir.
land_walker@Apocann
26 Ağustos 2010 Perşembe 20:01
Ayıptır hem sana hem de Demlikahve'ye yazıklar olsun. bu kadar mı köreldi gözleriniz? Hayır diyenleri nasıl din düşmanı olarak yorumluyorsunuz? Yazık... Keşke gerçek birer müslüman olsaydınız da iftira'nın ne kadar kötü bişey olduğunu bilseydiniz.
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
MehmetSipah
26 Ağustos 2010 Perşembe 19:20
İşiniz gücünüz toplumun kutsal inançlarına sızarak yazılar yazmak .yoksa sizlerin inançla falan alakanız yoktur.Bırakalımda insanlar inançlarına kendileri sahip çıksın.Başkalarının sahip çıkmasına hiç gerek yoktur.vatandaş inanıyorsa inanıyordur.Onu inancına sahip çıkmak hiçbirinizin görevi değildir.
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
Apocann@demlikahve
26 Ağustos 2010 Perşembe 18:09
arkadasım sozu ozetlemıs daha fazla lafa gerek yok hayır dıyenlerın ve bu hukumetı elestırenlerın hepsı ıcın kısaca soylenecek soz bu ıste
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
Tüm Yorumlar
GeriYukarı
Yükleniyor...
× Facebook'ta -