
Durak'tan Erdoğan'a hodri meydan!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ve istifa eden Meclis Üyesi Mustafa Tuncel, Adana Adliyesi'nde ifade verdi.
Rüşvet ve imar rantı tartışmalarıyla gündeme gelen Adana Büyükşehir Belediyesi'nin tartışılan isimleri olan, partilerinin isteğiyle de MHP'den istifa eden Belediye Başkanı Aytaç Durak ile Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tuncel, adliyede ifade verdi.
İFADEDEN ÖNCE YAZILI AÇIKLAMA
Son karşılıklı suçlamalar ve İçişleri Bakanlığı'nın gönderdiği dosyalar çerçevesinde, öğleden sonra saat 15.30 sıralarında ilk olarak Mustafa Tuncel, adliye binasına gelip, Başsavcı Vekili Reşit Özcan'a ifade vermeye başladı. Tuncel'den yarım saat kadar sonra da Belediye Başkanı Aytaç Durak adliyeye geldi. Durak da, ifade vermek için Cumhuriyet Savcısı Turan Elbistanlı'nın makamına geçti.
Durak, adliyeye geçmeden önce yaptığı yazılı açıklamada ise, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, "Dokunulmazlık zırhını kaldırttır, yargı karşısında beraat et" çağrısı yaptı. Erdoğan'ın partisinin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında kendini kastederek, Bahçeli'ye atfen, "MHP aday gösterdi. Şimdi MHP hatasını telafi etmeye çalışıyor" dediğini bildiren Durak, açıklamada şöyle dedi:
BEN BERAAT ETTİM, SEN DE DOKUNULMAZLIK ZIRHINI KALDIR
"Ben Adana'da 47 yıldır yatırımcı dairelerde müdür, piyasada müteahhit ve Belediye Başkanı olarak hizmet vermekteyim. Adana halkı ahmak değil. 5 defa beni belediye başkanı seçerek en büyük onayı vermiştir. Bu süre içerisinde 300'den fazla soruşturma geçirdim, tek bir mahkumiyetim yok, sicilim temiz. Dokunulmaz zırhım da yok. Ak Parti'den ayrıldığımdan beri 14 aydır belediyemizden müfettiş eksik olmuyor. Halen de bildiğim kadarıyla 6 müfettiş var. Mal varlığımla ilgili Adana 6'ncı Asliye Ceza Mahkemesi'nden beraat ettim. Sayın Başbakan'a da tavsiyem; dokunulmazlık zırhını kaldırttır, yargı karşısında beraat et."
ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?
Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak hakkındaki iddialara ilişkin, “Bu beyefendiyi niye tekrar aday yapmadık, görüyorsunuz. Ne kadar isabetli bir adım attığımız ortada mı? Ortada” demişti.


i.melih ile ses kayitlari heryerde dolasiyor sesiniz cikmiyor,bakin size bir örnek daha vereyim i.melih ile ilgili;
hani su ankara belediyespor varya küme düsürülen bu takimin mal varligi ne oldu? sirket olarak kurulan bu takim küme düsünce mal varligina kim sahip oldu? arastirin ve dogrulari söyleyin ama yürek ister bunlari söylemeye,
yapan akepeli belediyeler olunca nedense sesiniz cikmiyor,
eger Adana Büyüksehir belediye baskani akepeli olsaydi bunlar ortaya cikarmiydi?
Sayin Aytac Durak son bir senedir MHPli belediye baskani, bütün bu mal varliklarini son bir senedemi yapti?
ben sizin yerinizde olsam akepeli oldugu zamanlardaki durumunu iyice arastiririm........

- Bingöl'de PKK'ya ağır darbe
- Kürsü işgali siyaseti fena gerdi
- İşte Öcalan'ın o mektubu
- Asıl tehlikenin farkında mısınız?
- Federasyon başkanlığına sürpriz aday
- Çukurca saldırısı böyle görüntülendi
- Popstar yıldızı şantaj kurbanı
- Sarkozy'den Türkiye'ye yeni çağrı
- Erdoğan'a Atatürkçülük uyarısı
- Devlet 'eşkıya' ile böyle pazarlık yapmış!
- MİT ajanları yakayı ele verdi!
- Ahmedinecad’a büyük darbe!
- 1http://www.blacklionmakas.com
- 2http://yeninesil-kazanc.blogspot.com
- 3http://kariyerhat.blogspot.com
- 4http://siyasetcafe.blogcu.com
- 5http://guzelkelam.blogspot.com
- 6http://www.egitimvizyon.com
- 7http://www.kocakmurat.com
- 8http://www.memurvadisi.com
- 9http://www.palandokenmagazin.com
- 10http://kredimerkezi.blogspot.com
- 11http://kredimerkezi.blogspot.com
- 12http://www.parakazannetten.com
- BUGÜN
- BU HAFTA
- BU AY



- BUGÜN
- BU HAFTA
- BU AY
















































































