08 Şubat 2012, Çarşamba

Piyasalar
IMKB : 60.976  
Dolar : 1,7465  
Euro : 2,3160  
Altın : 652,56  

İstanbul

 

Ankara

 
BaşlatDurdur
Kürtçe öğrenen personele sertifika

Kürtçe öğrenen personele sertifika

30 Temmuz 2010 Cuma 11:34
Çok dillilik prensibini öne çıkaran Diyarbakır Sur Belediyesi, 3 aylık eğitime tabi tuttuğu 17 personeline Kürtçe sertifikası verdi.
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşGoogle'da PaylaşYahoo'da Paylaş
Bu haberi paylaş
GÜNÜN EN ÇOK OKUNAN YAZARLARIGazeteoku
 

Belediye binasında yapılan törene Kurdi-Der Genel Başkanı Remzi Azizoğlu, Kürt Dili Eğitimi Hareketi Sözcüsü Xecê Şen ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Altınkaynak katıldı.

2009'da Belediye İş Sendikası ile yapılan toplu iş sözleşmesinde, isteyen personele Kürtçe eğitimi verilmesi yönünde bir madde olduğunu, buna istinaden 2009'da Kürtçe kursu açtıklarını anlatan Belediye Başkan Yardımcısı Altınkaynak, "Bu kursta eğitim gören 17 personelimize sertifikaları verildi. Çok dilli belediyeciliğin geliştirilmesi için Kürtçe'nin yanı sıra Ermenice ve Süryanice öğrenmek isteyen personele de kurslar açacağız." dedi. Konuşmalardan sonra personele sertifikalarını verildi.

Facebook'ta Paylaş
 
Bu elma her derde deva!
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
 
 
 
 
 
 
 
GeriYukarı
Yükleniyor...
× Facebook'ta -