
Dink davası avukatı ölü bulundu!

Hrant Dink cinayeti davasının müdahil avukatlarından Hakan Karadağ (40), Cihangir'deki evinde ölü bulundu. Ceset Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
CESEDİNİ SEVGİLİSİ BULDU
Sevgilisi Ç.P. tarafından bulunan ceset Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. İfadesine başvurulan Ç.P. “Dün gündüz saatlerinde kendisiyle telefonla konuşurken tartıştık. Telefonu kapattıktan sonra ‘Anneme hesap vereceksin’ şeklinde bir mesaj attı. Gece saat 02:30 sıralarında kendisini merak edip evine gittim. Doğalgaz borusuna asılı halde buldum" dediği öğrenildi.
Karadağ, Beyoğlu Esnaf Odası Başkanlığı'nı da yürütüyordu.
| İLK YORUM ARINÇ'TAN |
| Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç şöyle konuştu: "Fevkalade üzücü bir olay. Hrant Dink'in avukatına yönelmiş bu olay fevkalade üzücü. Evinde ölü bulundu diyorsunuz. Bir başka şekilde de olmuş olabilir ama." |
Söz alan avukat Levent Yıldırım, müdahil avukatlardan Arzu Becerik'in önceki duruşmada beyan ettiği gibi mahkemede gösterilen silahın Ogün Samast'ın silahı olmadığını ve Samast'ın cinayet işlemediğini savunarak tahliye edilmesini istemişti. Yıldırım, tanıkları hakkında soruşturma talep eden avukat Becerik'in, tanıkları sanık konumuna sokmaya çalıştığını da ifade etmişti.
Bu sırada sanıklar arasında oturan Ogün Samast ile müdahil avukatlardan Hakan Karadağ arasında tehdit tartışması yaşanmıştı. Avukat Karadağ, mahkeme başkanı Canak'a, Ogün Samast'ın başını sallayarak kendisini tehdit edip, ''sen bir cezaevine gel'' dediğini ve elindeki kağıda bir şeyler yazarak cebine koyduğunu söylemişti.
Bu beyana itiraz eden Samast da öyle bir kastının bulunmadığını ve ''3 yıldır cezaevindeyim'' diye konuşmuştu.
Samast, Karadağ'a, ''Bana hakaret etme'' diyerek, cebindeki kağıdı başkan Canak'a uzatmıştı. Canak'ın okuduğu kağıtta, Samast'ın Hakan Karadağ'ın ismini yazdığı tespit edilmişti.



- Baykal iddiası Meclis gündeminde
- PKK petrol hattına saldırdı!
- Eğitim sisteminde bir ilk
- Twitter'da en çok konuşulan otomobil
- Özlediğiniz yazar İnternethaber'de
- Kırmızı ışıkta geçmek caiz değil!
- Bir yıldız daha aramızdan ayrıldı
- İşte memurun zamlı maaş tarihi
- PKK'nın öldürdüğü Kürtler'i izliyorum!
- Ankara diken üstünde!
- Arınç'tan İran'a karşı olay sözler
- Fenerbahçe kazandı Twitter yıkıldı
- 1http://www.tughra.tr.gg
- 2http://www.karabukgundem.com
- 3http://www.muratbaskir.com
- 4http://www.erzurumgundem.com
- 5http://www.ogrencu.net
- 6http://istatistiknotlarim.blogspot.com
- 7http://www.umke.org
- 8http://www.kiralikq7.com
- 9http://sulumenli.meb.k12.tr
- 10http://www.istanbulvip.com.tr
- 11http://www.ihlasauratemizlikrobotu.com
- 12http://www.sondajhaber.com
- BUGÜN
- BU HAFTA
- BU AY



- BUGÜN
- BU HAFTA
- BU AY















































































