09 Şubat 2012, Perşembe

Piyasalar
IMKB : 61.178  
Dolar : 1,7485  
Euro : 2,3230  
Altın : 651,53  

İstanbul

 

Ankara

 

Aydın

 
BaşlatDurdur
Danny Glover namaz kıldı

Danny Glover namaz kıldı

09 Eylül 2010 Perşembe 04:43
Cehennem Silahı, Testere, Tetikçi, 2012 gibi filmlerin yıldızı Danny Glover ilk kez bir Müslümanı canlandırdı.
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşGoogle'da PaylaşYahoo'da Paylaş
Bu haberi paylaş
BU ELMA HER DERDE DEVAElmaElma
 

Cehennem Silahı, Testere, Tetikçi, 2012 gibi filmlerin yıldızı Danny Glover ilk kez bir Müslümanı canlandırdı. Glover, 'New York'ta Beş Minare' filminde takke takıp namaz kıldı.

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Danny Glover, Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini yaptığı 'New York'ta Beş Minare' filminde Amerikalı zenci Müslüman bir lider olarak sinema izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.  Haluk Bilginer ve arkadaşlarıyla namaz kılan Glover'ın filmin Ayasofya Camii'ndeki  çekimlerinde ve semazenlerin yer aldığı sahnelerde büyülendiği öğrenildi. Toplam altı hafta sette kalan Glover, hem New York'ta hem de Türkiye'de kamera karşısına geçti ve mütevazi kişiliğiyle tüm ekibin kalbini kazandı.

Başrollerinde Haluk Bilginer Mahsun Kırmızıgül, ve Mustafa Sandal'ın oynadığı filmde  Danny Glover'ın yanı sıra, Gina Gershon, Robert Patrick gibi yabancı oyuncular da rol alıyor. Kadroda ayrıca Eşref Kolçak, Ali Sürmeli, Zafer Ergin, Hüseyin Avni Danyal, Salih Kalyon, Murat Ünalmış, Onur Ünsal ve Suna Selen gibi oyuncular yer alıyor. Film, 5 Kasım 2010'da vizyona girecek.

Facebook'ta Paylaş
 
Bu elma her derde deva!
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
 
 
 
 
 
 
09 Şubat 2012 Perşembe 11:40
09 Şubat 2012 Perşembe 11:39
09 Şubat 2012 Perşembe 11:35
 
GeriYukarı
Yükleniyor...
× Facebook'ta -