09 Şubat 2012, Perşembe

Piyasalar
IMKB : 61.412  
Dolar : 1,7575  
Euro : 2,3295  
Altın : 653,02  

İstanbul

 

Ankara

 

Ağrı
-1°

 
BaşlatDurdur
CHP afiş rezaletini cezalandıracak

CHP "afiş rezaletini" cezalandıracak

06 Eylül 2010 Pazartesi 00:01
Gürsel Tekin, Diyarbakır ve İstanbul'da asılan afişlerle ilgili olarak sorumluların cezalandırılacağını söyledi.
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşGoogle'da PaylaşYahoo'da Paylaş
Bu haberi paylaş
BUGÜN VE HERGÜN DOYA DOYA SPOROKUSporOku
 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, günlerdir kamuoyunu meşgul eden Avcılar'da üzerinde "Müslüman kadınların rahibe gibi örtünmesi için EVET" yazılı afişlerle ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Asılan afişi bir provokasyon olarak değerlendiren Tekin, "Bu yanlışın sorumluları ile ilgili sayın genel başkanımız talimat verdi, gerekli sorgulamalar yapıldıktan sonra herkes cezasını görecektir." dedi.

Ümraniye İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Gürsel Tekin, son günlerde kamuoyunu meşgul eden 'Afiş olayı' ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuyla ilgili sabah açıklama yaptığını kaydeden Tekin şöyle konuştu; "Bu nereden gelirse gelsin ciddi bir provokasyondur. Bu yanlışın sorumluları ile ilgili sayın genel başkanımız talimat verdi, gerekli sorgulamalar yapıldıktan sonra herkes cezasını görecektir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin inancında ve ideolojisinde böyle bir şey söz konusu değildir. Daha önce bildiğiniz gibi benzeri bir olay İstanbul'da oldu. İstanbul'da olan o rezaletin boyutunu ben çözdüm kamuoyu ile de paylaştım. İnanıyorum ki bunun arkasında da başka bir şey çıkmaz."

Tekin, İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın afişlerin CHP'li Avcılar Belediye Başkanı tarafından yaptırıldığının tespit edildiği yönündeki açıklamanın hatırlatılması üzerine de; "Evet kimler tarafından olmuş olursa olsun, ister CHP'li ister başka biri Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurumsal kimliğini temsil eden kişi Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanıdır. Genel başkan bu işi reddettikten sonra onun altında kimler bu hatayı yapmışsa mutlaka cezasını ödeyeceklerdir." dedi.

Facebook'ta Paylaş
 
Bu elma her derde deva!
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (43) adet yorum eklenmiştir.
yavuz_selcuk
06 Eylül 2010 Pazartesi 15:41
ülkücülere 12 eylülde yapılan işkenceleri unutan MHP'e sesleniyorum
Ülkü Ocakları Genel Başkanı MUHSİN YAZICIOĞLU abimiz C5TEYDİ. İşkencecilerin bir çok zulmüne uğramıştır ve işgenceden geçen sadece Yazıcıoğlu değildir. Yazmaktan utandığım bir çok işkenceye uğradılar. ALIN SİZE MOĞULTAY YARGISI VE RAHŞAN DEVLETİ. BUYRUN. BAŞINIZA ÇALIN HAYIR VEREN MHPLİLER.
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
yavuz_selcuk
06 Eylül 2010 Pazartesi 15:21
kılıçdaroğlu açıklama yapıyor dokunulmaz kaldırılırsa oyum EVET bu vicdansızlık değil mi şimdi sadece muhalefet diye hayır demesi rezalet biz diyoruz ki geçmişte çok acı çektik anayasanın demokrat olması gerekir adam akp indirmeye çalışıyor kardeşim sen bunu seçimlerde yap referandumu kendi çıkarlarına göre değiştirmeye çalışmak çok çirkin
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
Sercan Yılmaz
06 Eylül 2010 Pazartesi 14:51
- Memurlar istedikleri gibi grev yapabilsin demiş. Bu madde de var işçinin grev işverenin lokavt hakkının genişlemesi anayasal güvence verilmesi ve aynı zamanda Memura toplu sözleşme hakkı verilmesi bunlar istediğimiz değişiklikler.

- Darbe zamanında çok acı çektik referanduma bundan dolayı hayır demiş. Aynı zulmu tüm Türkiye yaşadı Hem solcu, Hem sağcı herkes darbe döneminde işkencelere uğratıldı ama şuan kullandığımız anayasa gecerliydi üzerinde değişiklik yapıldı ama çok çok yetersiz değişikliklerdi sözün özü ben darbe zamanında hazırlanmış anayasayı kullanmak istemiyorum. Avrupa birliği standartlarında bir anayasamız olsun tüm milletimiz güvenilir bir şekilde yaşasın istiyorum.

- Dinlemelerin özel hayata saygısızlık olduğundan bahsedilmiş. Yeni anayasada özel hayatın gizli kalması gerekliliği ile ilgili maddeyi gözünden kaçırmış olmalı. Hayır dediğinizde dinlenmeye, fişlenmeye, baskıya uğramaya devam edilecek. EVET hazırlanan anayasa yeterli değil ama bir nebze bile olsa değişecek ve daha iyi sonuçlar verecekse ben sonuna kadar EVEET DİYORUM
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
Tüm Yorumlar
 
 
 
 
 
 
09 Şubat 2012 Perşembe 15:22
09 Şubat 2012 Perşembe 15:01
09 Şubat 2012 Perşembe 14:55
 
GeriYukarı
Yükleniyor...
× Facebook'ta -