08 Şubat 2012, Çarşamba

Piyasalar
IMKB : 60.976  
Dolar : 1,7465  
Euro : 2,3160  
Altın : 652,56  

İstanbul

 

Ankara

 
BaşlatDurdur
Bozcaada’da trafik sorunu

Bozcaada’da trafik sorunu

30 Temmuz 2010 Cuma 10:54
Çanakkale’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Bozcaada’da yaşanan trafik sorunu vatandaşların tepkisine sebep oluyor.
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşGoogle'da PaylaşYahoo'da Paylaş
Bu haberi paylaş
BU ELMA HER DERDE DEVAElmaElma
 

Her yıl binlerce kişinin tatil için geldiği Bozcaada’da yaşanan araç yoğunluğu sebebiyle yollarda adım atacak yer olmadığını belirten ada sakinleri bu soruna bir çözüm bulunmasını isteyerek, “Vapur iskelesinin ilçe merkezinde olması bu yoğunluğu daha da arttırıyor. Bu da ilçe içindeki araçlar sebebiyle vatandaşların yürümesine önemli ölçüde engel oluyor.

Adada dolaşmak adeta çile haline geliyor. Bu soruna yetkililerin mutlaka çözüm bulması lazım. Ya bu araçlar şehir merkezi dışındaki bir yere park ettirilmeli, ya da liman başka bir yere yapılmalı. Bu şekilde bir çalışma yapılmadığı taktirde birkaç yıl içinde adada adım atacak yer kalmayacak” dediler.

Öte yandan Bozcaada Belediye Başkanı Mustafa Mutay da ada içindeki trafik sorununa kalıcı bir çözüm yolu bulmak için proje çalışmalarının bulunduğunu belirterek, bu konudaki çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Facebook'ta Paylaş
 
Bu elma her derde deva!
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
 
 
 
 
 
 
 
GeriYukarı
Yükleniyor...
× Facebook'ta -