09 Şubat 2012, Perşembe

Piyasalar
IMKB : 61.178  
Dolar : 1,7485  
Euro : 2,3230  
Altın : 651,53  

İstanbul

 

Ankara

 

Balıkesir

 
BaşlatDurdur
Beren Saat'i korkutan taciz!

Beren Saat'i korkutan taciz!

08 Eylül 2010 Çarşamba 12:13
'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin boşrol oyuncusu Beren Saat tacizlerden bunaldı.
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşGoogle'da PaylaşYahoo'da Paylaş
Bu haberi paylaş
BU ELMA HER DERDE DEVAElmaElma
 

‘Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin boşrol oyuncusu Beren Saat tacizlerden bunaldı. Çeşme’de devam eden çekimler sırasında Saat’in odasına kadar gelen hayranları, genç yıldızı otelini değiştirmek zorunda bıraktı. 

Kanal D’nin iddialı dizisi ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ 16 Eylül’de ilk bölümüyle ekrana gelecek.   Çekimler Çeşme’de devam ederken, başroldeki Beren Saat’in yaşadığı tacizler nedeniyle kaldığı oteli değiştirdiği ortaya çıktı. 

Dizi ekibiyle birlikte Çeşme Ilıca Otel’de   konaklayan Saat’i görmek isteyen hayranları otelin önünden ayrılmıyor. Bununla da yetinmeyen bazı kişiler, Saat’i takip edip kaldığı odanın kapı numarasını öğrendi. Ardından da gece yarısı Saat’in kapısına gelip, telefonla odayı arayıp sesini dinlemeye başladı.   

Milliyet'te yer alan habere göre; çok korkan Saat, otel yönetiminden odasının değiştirilmesini istedi ama bu da işe yaramadı. Tacizler devam etti. Saat, “Burada güvende değilim” diyerek otelden ayrıldı. 

Diziyle ilgili ilginç bir iddia da kulaktan kulağa yayılıyor. Dizide, Saat’in canlandırdığı Fatmagül karakteri dört gencin tecavüzüne         uğruyor. İddiaya göre, çekimlerin Çeşme’nin Ildırı köyü ve çevresinde yapılacak olması, köy sakinlerini rahatsız etti. Köylüler “Adımız tecavüz olayıyla anılacak” diyerek muhtara başvurdu. Ancak sonrasında çekim ekibinin çevreye para kazandırdığını görünce fikir değiştirdiler.

Saat uzun süredir Çeşme’de        

‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’dizisinin başrol oyuncusu Beren Saat, geçen ay Çeşme’de konakladığı otelin balkonunda görüntülenmişti. 

Facebook'ta Paylaş
 
Bu elma her derde deva!
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (1) adet yorum eklenmiştir.
GSunes
08 Eylül 2010 Çarşamba 13:06
bizde bu haberi yuttuk .. reklamın iyisi kötüsü olmaz .. resmen dizinin reklamını yapıyorlar ...

bu yaşıma geldim ufacık zevk almıyorum :)
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
Tüm Yorumlar
 
 
 
 
 
 
09 Şubat 2012 Perşembe 12:02
09 Şubat 2012 Perşembe 11:57
09 Şubat 2012 Perşembe 11:55
09 Şubat 2012 Perşembe 11:47
 
GeriYukarı
Yükleniyor...
× Facebook'ta -