09 Şubat 2012, Perşembe

Piyasalar
IMKB : 60.163  
Dolar : 1,7555  
Euro : 2,3320  
Altın : 656,52  

İstanbul

 

Ankara

 

Ağrı
-1°

 
BaşlatDurdur
Başkan cinayetine AK Parti'nin adı karıştı

Başkan cinayetine AK Parti'nin adı karıştı

18 Mart 2010 Perşembe 08:50
Geçtiğimiz gün MHP'li Belediye Başkanı Memduh Bodur öldürüldü. Cinayetin ardından polisiye film gibi olaylar çıktı.
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşGoogle'da PaylaşYahoo'da Paylaş
Bu haberi paylaş
BU ELMA HER DERDE DEVAElmaElma
 

Kırıkkale Hacılar Belediye Başkanı MHP’li Memduh Bodur’un öldürülmesinin ardından da büyük bir skandal çıktı. İddialara göre AKP'li rakibi Bodur'u defalarca öldürtmeye kalkışmıştı. Başkan valilikten yakın koruma istedi. Ama cevap gelmedi!

11 Mart’ta işten çıkardığı bir çalışan tarafından öldürüldüğü iddia edilen MHP’li Kırıkkale Hacılar Belediye Başkanı’nın vurulmasının ardından polisiye filmleri aratmayan bir hikaye çıktı.

Vatan'a göre; küçük bir belde olmasına karşın TÜPRAŞ rafinerisi nedeniyle iyi bir gelire sahip olan Hacılar Beldesi’nde uzun zamandır rant kavgası yaşandığı öğrenildi. Beldede daha önce AKP’den belediye başkanı olan Memduh Bodur, 29 Mart öncesinde MHP’ye geçmişti. Ancak rakibi olan AKP Meclis üyesi Erdal Erdoğan’ın ve kardeşinin Bodur’u öldürmeye çalıştığı iddia edildi.

KATİLİN ELİ TİTREYİNCE

6 Temmuz 2009 tarihinde Jandarma Komutanlığı’na giden Abdurrahman Arslan isimli şahıs, seçimden önce kendisine Bodur’u öldürmesi karşılığında 500 bin TL teklif edildiğini, işi verenlerin “Bodur ölünce Cengiz Erdoğan’ın abisi Erdal Erdoğan yerine geçecek . O yüzden ölmeli” dediğini öne sürdü.

Arslan, başta işi kabul ettiğini, ancak Başkan’ı görünce ellerinin titrediğini söyleyip cinayetten vazgeçtiğini anlattı. Arslan’ın itirafından bir gün sonra 7 Temmuz 2009’da Oğuz Gündoğan isimli bir şahıs da Jandarma’ya giderek ifade verdi. Gündoğan da Meclis Üyesi Erdal Erdoğan, kardeşi Cengiz Erdoğan ile Mehmet Çengel isimli bir kişinin seçimlerden önce Bodur’u öldürmesi için kendisine para teklif ettiklerini söyledi. Teklifi kabul etmeyen Gündoğan, Bodur’u arayıp olanları anlattı.

ÖZEL KORUMA İSTEDİ AMA

MHP yetkilileri, bu olayların üzerine uzun zamandır yakın koruma talep eden Bodur’un son olarak 4 Mart’ta Valilik makamına bir yazı göndererek bunu tekrarladığını ancak kendisine bu imkanın verilmediğini söyledi.

MHP'LİLER ATALAY'LA GÖRÜŞTÜ

Bodur’un ölmesiyle, aralarında cinayeti azmettirmekle suçlanan Erdal Erdoğan’ın da bulunduğu 5 kişilik üyesiyle AKP çoğunluğu sağladı. MHP’nin üye sayısı ise 4’te kaldı. Yarın yeni belediye başkanını seçecek olan beldede, AKP’nin çoğunlukta olması endişe yarattı. Olayın kan davasına dönmesinden ve yeni olaylar çıkmasından endişe eden MHP yönetimi önceki gün İçişleri Bakanı Atalay’ı ziyaret etti.

İŞTEN ÇIKARMADI İZNİNİ KULLANIYORDU

Bodur’u vurmakla suçlanan belediye işçisi Bülent Koyuncu’nun iddia edildiği gibi işten atılmadığı ortaya çıktı. Başkan Bodur’a hakaret, işe geç kalmak ve görev yerinde olmamak nedeniyle daha önce uyarı alan Koyuncu’nun, Bodur hakkında şikayetlerde bulunduğu da belirlendi. Koyuncu’nun Aralık ayında bir dilekçe vererek, “23 Aralık 2009’a kadar birikmiş tüm yıllık izinlerimi kullanmak istiyorum” dediği, böylece 29 Aralık 2009’dan 20 Mart 2010 tarihine kadar izinli sayıldığı ortaya çıktı. Koyuncu’yu azmettiren olup olmadığı da soruşturuluyor.

Facebook'ta Paylaş
 
Bu elma her derde deva!
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (9) adet yorum eklenmiştir.
Avşar Boyu
18 Mart 2010 Perşembe 17:22
Buyurun cenaze namazına bir delikanlı çıkıp araştırsa inanın ergenok tarzı karşı bir örgüt ortaya çıkar ölene allahtan rahmet azmettirenlerin ise allah belasını versin.içişleri BAKANI GÖREVE
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
serkan46
18 Mart 2010 Perşembe 16:20
***Kim menfaat partisiymiş anlaşıldı sanırımm...MHP inşallah bu zorbalara gereken cevabı sandıkta verecektir...Tüm ülkücüleri bu olaya sahip çıkmaya devat ediyor...bu olayı küçümsemeyin her ortamda paylaşın...Nerde Hareket Orda Bereket...Saygılarımla
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
hadicem
18 Mart 2010 Perşembe 14:30
Burda yarın seçim yapılacak,
5 akp elcümeni 4 MHP elcümeni,
başkan öldüğü için MHP nin oyu 1 eksik,
eşitlik olsa başkanın oyu 2 oy sayılırdı.
Şİmdi AKP kendi başkan seçecek,
Burda rant çok,
hak etmedi bir başkanlık,

tehdide ragman koruma vermeme,
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
Tüm Yorumlar
 
 
 
 
 
 
 
GeriYukarı
Yükleniyor...
× Facebook'ta -