09 Şubat 2012, Perşembe

Piyasalar
IMKB : 60.163  
Dolar : 1,7555  
Euro : 2,3320  
Altın : 656,52  

İstanbul

 

Ankara

 

Ağrı
-1°

 
BaşlatDurdur
Bakan Bey'in bu sözleri patırtı koparacak

Bakan Bey'in bu sözleri patırtı koparacak

02 Eylül 2010 Perşembe 15:55
Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, ateş püskürdü. Peki, Günay'ın sert çıkışının hedefinde kimler vardı?
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşGoogle'da PaylaşYahoo'da Paylaş
Bu haberi paylaş
BU ELMA HER DERDE DEVAElmaElma
 

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'dan çok çarpıcı açıklamalar geldi. CHP'den referandumda çok sayıda fire beklediğini söyleyen Günay, Kemal Kılıçdaroğlu'nda lider kumaşı olmadığını ve seçime kadar genel başkanlığını kaybedebileceğini öne sürdü.

Referanduma "evet" diyen sanatçılara mahalle baskısı yapıldığını da öne süren Günay, "Yargı ele geçirilmiş durumda" diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

KILIÇDAROĞLU, SEÇİMDEN ÖNCE DEĞİŞTİRİLEBİLİR 

Gazeteci Ömer Şahin'in KanalA'daki 'Görüş Farkı' programına katılan Ertuğrul Günay, kaset skandalının ardından "Baykal çok istiyor ama dönemeyecek" demişti. Öngörüsü doğru çıkan Günay, Kemal Kılıçdaroğlu’na da şans tanımadı. Günay, Kılıçdaroğlu'nun seçime kadar koltuğunu kaybedebileceğini şu sözlerle açıkladı:

"Hazırlığı,kadrosu olan genel başkan iddiasıyla gelmedi. Senaryonun işe yarayan parçası olarak monte edildi. Ya bu halkoylamasından sonra ya o seçimden önce mutlaka değiştirirler.En çok gideceği tarih seçimdir. Çünkü lider kumaşı olmadığı birkaç olayla ortaya çıktı"

BAYKAL ANCAK TWİTTER'LA UĞRAŞABİLİR

Kılıçdaroğlu’nun gitmesi durumunda CHP’de başka arayışlar olacağını ifade eden Günay, Deniz Baykal’a ise şans tanımadı. Günay, Baykal için, "Twitter'la falan uğraşabilir ama başka bir şey yapmaz. Kendisi de yapmaz,şartlar da artık elvermez. 70 yaşından sonra insanların topluma bir şey vaat etmesi zordur. Hele kendi dalkavuk kitlenize kapanırsanız, bir süre sonra toplum da sizi kapıya koyar” yorumunda bulundu.

 AKIL BU KADAR TATİLE Mİ ÇIKTI? 

Halkoylamasında özellikle CHP’den büyük fire beklediğinin altını çizen Ertuğrul Günay , çıkacak sonucun birçok insanı şaşırtacağını söyledi. Referanduma darbecilerin, suç ortaklarının, işkencecilerin “hayır”demesinin normal olduğunu söyleyen Günay, CHP ve MHP’ye şöyle seslendi:

”Bu tuzağın mağduru CHP ve MHP nasıl ‘hayır’ diyecek. Akıl bu kadar tatile mi çıktı? Siyaset bu kadar körükörüne ise bunca emeğime, gayretime oturur ağlarım”. Günay, referanduma “hayır” demenin suç ortaklığı anlamına mı geleceği sorusuna ise, “ Tabii” karşılığını verdi.

Bakan Günay, referandumda “evet” çıkacağından emin olduğunu söylerken muhalefete ilginç bir çağrıda bulundu:

”Gelin yüzde 70,80 ile kabul edelim. Sadece bizim emeğimiz olmasın.O zaman buna AK Parti tek başına sahip çıkamaz. Oran büyürse payımız azalır.Türkiye’ nin demokrasi serüveninde onların da payı olur ve güzel olur." 

"EVET"Çİ SANATÇILARA İNANILMAZ MAHALLE BASKISI YAPILIYOR... AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

« geri1·2ileri »
Facebook'ta Paylaş
 
Bu elma her derde deva!
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (84) adet yorum eklenmiştir.
zeynep kılç
03 Eylül 2010 Cuma 16:29
halkın beklentisi çok açık.YARGI SİSTEMİNDE REFORM. 1982 yılından kalma küflenmiş,köhne bir darbe anayasası mı koruyacak 2010 lu yıllarda evlatlarımızı? üstelik bu anayasayı hazırlayan kişilerden orhan aldıkaçtı anayasa hakkında şu sözleri sarfetmişken:
"fert hak ve hürriyetlerine çok sert kısıtlamalar getirdik" bu kısıtlamalardan kurtulmanın tek yolu ise referandumda EVET EVET EVET oyu vermektir
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
serdarsulus
03 Eylül 2010 Cuma 11:11
Siyaset alanını farklı bir gözle okumak gerçekten zor bir sanat. Buradaki önemli olan halkın gerçekten beklentileri nedir bunu göz ardı etmemek lazım. Yargının ne şeklide ve nasıl ele geçirildiğini televizyonlardaki programlarından takip etmeye çalışıyoruz. Gerçekten bizi ürküten bir manzara etrafımızı sarmaya başladı ve bu konuda Sayın GÜNAY'a hak vermemek işten bile değil. Sayın KILIÇDAROĞLU'nun konumunu ise şimdiden kestirmek zor ama içimden bir ses referandumdan çok kısa bir süre sonra kendisinin yerine düşünülen alternatifi koltuğa oturacaktır. Belki o zaman CHP'de gerçek bir değişim ve halk ile bütünleşme başlar.
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
cenkal
03 Eylül 2010 Cuma 10:59
gerçektende bu proje ak partinin projesi değildir, gelin meclisin hazırlamış olduğu bu anayasa paketine evet diyelim...hayır demek isteyen var ise gelecek yılki seçimlerde zaten ak partiye istediği kadar hayır diyebilir.
CEVAPLA
YORUMUN DEVAMI
Tüm Yorumlar
 
 
 
 
 
 
09 Şubat 2012 Perşembe 17:26
09 Şubat 2012 Perşembe 17:18
09 Şubat 2012 Perşembe 17:12
09 Şubat 2012 Perşembe 17:09
 
GeriYukarı
Yükleniyor...
× Facebook'ta -