BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,15
ALTIN 2.325,29

Asansör...

Muharrem İnce'nin gergin hali sizin de dikkatinizi çekiyor mu? Adayı gösterildikten sonraki duruşuyla, bakışıyla resmen ateş ediyor!

Muharrem İnce'nin gergin hali sizin de dikkatinizi çekiyor mu? Adayı gösterildikten sonraki duruşuyla, bakışıyla resmen ateş ediyor!

Önceki gün basın mensuplarına fırça atarken izledim. "Neden benim konuşmalarımı canlı yayınlamıyorsunuz" diye azarlıyordu. 

Kılıçdaroğlu'nun söylediği "Kavgacı olmayacak" profiline hiç de uymuyor yaptıkları. Kafası bozuldu mu, söylediği ilk söz şu oluyor:

"Biz bu kafayla iktidar olamayız!"

Hele bir asansör meselesi var ki izlerken gözlerime inanamadım. Önce asansördeki pozisyonu izninizle anlatacağım. 

Muharrem İnce CHP Genel Merkezi'ne gelip asansöre biniyor. Ancak asansör bir türlü hareket etmiyor. Çünkü 8 kişilik asansöre en az 15-20 kişi binmiş. 

Bildiğin Kartal Kadıköy dolmuşu gibi tıkış tıkış...

Muharrem İnce, kimse istifini bozmayınca, "Bari ben ineyim" diyor. O an asansörde bulunanlar, otobüste yaşlıya yer vermek istemeyip camdan dışarı bakan tipler gibi asansörün duvarlarına bakıyor!

Hele tam arkasında lacivert takımlı biri var ki o an bıçaklasan, farkına varmaz!

Öyle gamsız, öyle kedersiz!

İnce, asansörden iniyor, biniyor, tekrar inecek gibi oluyor ama kimsenin umurunda değil. Bu duruma daha fazla tahammül edemiyor ve "Biz bu kafayla asla iktidara gelemeyiz" diyor CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı...

İzlerken, "Ne acayip bir parti" dedim. 

Kurultayları kâbus, genel başkanları karabasan gibi. Delegesi "Biz partiyi teslim edemedik ama siz ülkeyi teslim edin" der. Biri asansörle çıkamıyor, diğeri yürüyen merdivene binemiyor

Gerilim filmi desen değil, komedi filmi desen hiç değil.

Ülkeyi yönetecek Cumhurbaşkanı adayına bakar mısınız? Genel Başkanı, "Geh Muharrem geh" diye çağırıyor. Seçmen desen, asansörde ülkeyi yönetmeye talip olan adama yer vermiyor.

Adamcağızın CHP'deki değeri, asansördeki önemine denk yani!

Muharrem İnce boş yere kızıp, "Biz bu kafayla iktidar olamayız" demiyor. Aksine, çok önemli bir durum tespiti yapıyor.

"Yahu biz daha bir asansörü yürütmeyi beceremiyorken, devlet işlerini nasıl yürüteceğiz" diyor. Gerçi Kılıçdaroğlu yarın çıkıp, "Bizde sorun yok, asansörler ve merdivenler bizi anlamıyor" diyebilir.

O asansör var ya o asansör. 

Bize öyle önemli mesajlar, öyle kritik sinyaller veriyor ki anlatamam. 

Bunlara bırakın devleti, bir asansörün bile teslim edilmemesi gerektiğini söylüyor o asansör!

Bir asansörü bile ilerletemeyenlerin, devleti nasıl ilerleteceğini düşünmemiz gerektiğini söylüyor o asansör!

Önemli mesajlar bunlar!

Yani bunlar 8 kişilik bir asansörde bu kadar kadrolaşıyorlarsa, yarın devlette nasıl kadrolaşacaklar, varın orasını da siz düşünün artık!

Sizden istirhamım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, twitter sayfasına göz atın.

Muharrem İnce'nin CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olduğuna dair tek satır göremeyeceksiniz. Hatta ve hatta İnce'nin Yalova mitingiyle ilgili bir twit dahi atmadığına şahit olacaksınız. 

O zaman soralım. 

CHP Genel Başkanı gündeminde İnce'ye bir cümlecik yer vermiyor. CHP delegesi genel başkanlık koltuğunu vermiyor. CHP seçmeni desen, onlar asansörde dahi yer vermiyor.

E, biz bu adama niye oy verelim?