BIST 10.643
DOLAR 40,56
EURO 47,70
ALTIN 4.352,20
26°İstanbul

Ablaya sokak ortasında infaz

Ablaya sokak ortasında infaz

Konya'nın akşehir ilçesi'nde işsiz 31 yaşındaki y.t., sokak ortasında tartıştığı 39 yaşındaki ablası z.t.'yi tabancayla 8 el ateş ederek yaraladı. işin en kötüsü ise yaralı kadını görenler, yanından geçip gitti!

Ablaya sokak ortasında infaz - Resim: 2

Olay, saat 09.10 sıralarında 24 Ağustos Bulvarı'nda meydana geldi. Y.T., 6 ay önce Adana'dan gelen ve ablası Z.T.'nin kaldığı otele geldi.

Ablaya sokak ortasında infaz - Resim: 3

Y.T., konuşmak için ablasını dışarı çağırdı. İki kardeş otel önünde konuştukları bilinmeyen nedenle tartıştı. Y.T, tartışma sırasında tabancayla ablası Z.T.'ye 8 el ateş açtı.

Ablaya sokak ortasında infaz - Resim: 4

Çeşitli yerlerinden yaralanan Z.T., kanlar içinde yere yığıldı. Z.T., ambulansla Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ablaya sokak ortasında infaz - Resim: 5

Sağlık durumu ağır olan Z.T., ilk tedavi ardından Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Y.T. de olay yerine yakın bölgede bulunan trafik polislerine teslim oldu.

Close menu